Çimento Çaydurt İlkokulu

WEB https://cimentocaydurt.meb.k12.tr
Adres : cimentocaydurt.meb.k12.tr
VİZYON : Bilgi çağının gerektirdiği özellikleri taşıyan ve uygulayabilen bireyler yetiştiren, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmiş, örnek ve önder bir eğitim - öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Çimento Çaydurt İlkokulu çalışanları olarak görevimiz; Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, vatan ve millet sevgsiyle dolu, bilgi çağının gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, ruh ve bedenen sağlıklı, kendisiyle ve toplumuyla barışık, öğrenmeyi ilke edinmiş başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemlerinde ilimizde yapılan satranç turnuvalarında bireysel ve okul olarak bir çok madalyalar kazanmıştır. Bunun yanında okulumuz resim yarışmasında da bir birincilik kazanmıştır.

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda tamam gün eğitim-öğretim uygulaması yapılmaktadır. Öğrencilerin bir kısmı taşımalı, bir kısmı da Çaydur mevkiinden gelmektedir.
Yabancı Dil :
Isınma : Okulumuz kaloriferli olup kömürle ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Köroğlu Birlik S.S Taşıyıcılar Kooperafine ait araçlar 15 dakikada bir il merkezine hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri : Çimento Çaydurt lkokulu Ankara - İstanbul otobanı ile Ankara - İstanbul D-100 karayolunun kesiştiği Çaydurt mevkiisinde yer alır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bolu il merkesize 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :